O problemă cu modul în care mulți definesc sexualitatea feminină este presupunerea că toate femeile sunt bisexuale sau chiar multi-bisexuale la un moment dat în timpul vieții lor. În timp ce mulți vor susține că acest lucru nu este cazul, adevărul este că majoritatea, dacă nu toate, femeile vor întâlni diferite niveluri de bisexualitate de-a lungul vieții. Aceste atracții de bisexualitate pot proveni din atracțiile timpurii atât pentru bărbați, cât și pentru femei, sau pot proveni din diferite orientări sexuale sau chiar diferite fațete ale psihologiei feminine și masculine. Prin urmare, o înțelegere simplistă a sexualității feminine ar afirma că bisexualitatea este definită ca o dorință de a experimenta plăcerea sexuală între doi oameni, un bărbat și o femeie sau între două femei. În timp ce unii ar susține că definiția bisexualității exclude plăcerea sexuală lesbiană rămâne faptul că aproape toate femeile vor experimenta la un moment dat o atracție sexuală atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Una dintre celelalte probleme cu sexualitatea, care adesea pentru femei este incapacitatea de a realiza excitare. Termenul „erecție” se referă nu numai la capacitatea de a realiza o erecție completă, ci și la capacitatea de a menține o erecție. Pentru femei, lipsa excitării poate duce adesea la mai multe probleme.
Pentru bărbați, există problema disfuncției erectile și frustrarea aferentă care poate apărea din aceasta. Pentru ambele sexe, incapacitatea de a atinge sau de a menține excitația poate duce adesea la complicații cu alte aspecte ale relațiilor, cum ar fi infidelitatea.

Mulți cercetători sunt de acord că sexualitatea feminină este strâns legată de sănătatea mintală a multor femei. De fapt, dr. James C. Dobson, un psihiatru creștin de frunte, a scris: „Un rol central l-a avut sexualul în viața noastră”. Potrivit lui Dobson, multe femei au un sentiment slab al propriei plăceri sexuale și sunt preocupate de frica de umilință. Drept urmare, își petrec viața obsedându-se de propria lor plăcere și rareori sunt dispuși să se deschidă partenerilor lor cu privire la aceste preocupări. Dr. Dobson a explicat că acest lucru „stă la baza” multor probleme conjugale.

Având în vedere toate acestea, este important ca femeile să înțeleagă că există o sexualitate sănătoasă și dacă urmăresc filme pentru adulți de pe filmepornox.com și este ceva ce pot fi hrănite pe tot parcursul vieții. Sexualitatea sănătoasă este o expresie naturală pe care majoritatea femeilor o experimentează de-a lungul vieții. Nu este ceva care ar trebui controlat sau interzis. De fapt, este unul dintre cele mai mari cadouri pe care o femeie le poate oferi partenerului ei. De fapt, cercetările au arătat că multe cupluri căsătorite experimentează disfuncții sexuale legate de sexualitatea disfuncțională a unui partener.

Share This